Wednesday, 27 April 2011

23 APRIL 2011 ! HAPPY FAMILY :')

































ehhhhhhhh , rindu time tok . misshhhhhhhhhh so much eh . nang happy plus enjoy kita :) even sik rami & byk org sikpat g juak , p alhamdulillah happy gilak2 kita . sik berpecah pa indah . jalan sama2 . kelak ta jumpaaaaaaaaaaa agik :D okey :) boh jerak kua agik eh . aku mok ulang agik time tok . nang best !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! RUGI TAK ORANG SIK JOIN :'P

Thursday, 21 April 2011

Happy Four Month Anniversary :)

Four months of love,
Four months of chaos,
Four months of waiting
To be together as Us.
Sixteen weeks of hoping,
Sixteen weeks of writing,
Letter after letter,
Poems to keep from fighting.
120 days since I've held you,
120 days since we've kissed,
120 days too many,
These days that we have missed.
It's been four months
Since the day we made that choice,
Since then, there's a fire in my eyes
And laughter in my voice.
Thank you for four months of joy,
Thank you for staying true,
These four months are the start of so many
More months that I'll love you.

*I love you ZULFIKAR YASSIM . Happy Four Month Anniversary.* 




Wednesday, 20 April 2011

Saturday, 16 April 2011

Thursday, 14 April 2011

study study -______- *PENIN

bercakap pasal sombong belajar . wait :| banyak orang tanyak aku . cne aku sombong study . p aku sik tauk eh . -_- im blur . susah hati pun ada juak :( macam orang sik paham aku . aku sik biasa eh jaoh dr family . mun ku study rah kch okay . p tok rah tempat orang . aku sik biasa dengan suasana semua ya . SUSAH HATI . aku gik nunggu surat tawaran dari UITM & POLI tok . mun sikda tawaran ya . aku terpaksa terbang nun di k.l :( OMG . sumpah aku sikmok . dak mak & nenek aku suroh aku accept course akaun ya . p aku still mok tunggu keputusan uitm & poli . aku mok ambik akitek juak :( mok bapak aku happy . ya Allah . PLEASE . kau tauk nak aku sik biasa dgn suasana tempat org . suroh jak aku blaja di tempat ku mpun . senang kit aku nak balit umah or apa2 :(


aku sikmok terbang belajar di KUALA LUMPUR . even surat dah suroh pergi 28 mei tok :( aku sikmok tgglkan fams & my beloved hubby :'(


mudahan aku kenak uitm & poli . sikpayah aku g k.l :'(